0417-28100 (Tomelilla) 0411-29770 Ystad

Bilverkstad & Service i sydöstra Skåne.

Välkommen till hjärtat av Michelsens Bil, nämligen verkstaden! Vi är stolta över att vara en auktoriserad bilverkstad i Ystad & Tomelilla, för Volkswagen, Audi, SKODA och SEAT /Cupra. Vi som arbetar här älskar bilar och vi förstår att du som lämnar din bil till oss vill att den ska bli väl omhändertagen, och det lovar vi!

 

 

 

 

Detta gör vi på Michelsens bilverkstad i Ystad & Tomelilla

 

Boka service

 

På Michelsens Bil i sydöstra Skåne vet vi hur viktigt det är med en väl fungerande bil för att vardagen ska fungera. I våra verkstäder i Tomelilla & Ystad finns våra kunniga och utbildade servicetekniker redo att stå till tjänst med bl.a. service av bil, hjulsskifte, basservice, stenskott, rekond, däckhotell, AC-rengöring m.m.

Har du frågor om vår Mobilitetsgaranti? Läs mer här >>>

 

Reservdelar

 

Som auktoriserad märkesverkstad kan vi garantera att vi alltid hittar rätt reservdel till din Audi, Volkswagen, Skoda, SEAT och Volkswagen Transportbilar. Självklart hjälper vi dig även med andra märken.

 

Här är några av de tjänster som vi också utför på Michelsens Bil: Montering av alkolås, montering av dragkrok samt säljer och monterar inredning i bilen.

 

Övrig utrustning som vi också hjälper till med är exempelvis extra batteripaket med skiljerelä,  omformare 12volt till 220v, vikbar takskylt, blixtljusramp, extra backljus, arbetsbelysning invändig och utvändigt, extra ljusbågar, LED-ljusramp även infällda i stötfångaren, Side Bars, frontrörsbåge, lastsläde, dubbelgolv i skåp, flakkåpa m.m.

 

Biltillbehör – Webshop

 

Här är den del av Michelsens Bil där du hittar alla olika typer av tillbehör till din bil. Är du ute efter exempelvis takbox, bilbarnstol, navkaplsar, alko-mätare, eller cykelhållare så har du hittat helt rätt!

 

Skadeverkstad

 

Har olyckan varit framme? Kontakta oss på Michelsens Bil, så hjälper vi till och få din bil körklar igen.

 

Glasverkstad

 

Behöver du fixa ett stenskott eller är det helt enkelt dags för en ny vindruta?

 

Däckservice

 

Vi förvarar mer än gärna era däck i vårt däckhotell och är det dags att byta till sommar- eller vinterdäck så utför vi hjulskifte i verkstaden i såväl Tomelilla som Ystad.

 

Bilvård & Rekond

 

Låt bilen få en ansiktslyftning! Vi tvättar och rekondar din bil och har dessutom riktigt bra priser. Se våra behandlingar samt priser här >>>

 

Elbilsverkstad

 

Michelsens Bil i Ystad finner du vår elbilsverkstad, en del av vår kunniga verkstad där vi tar hand om din elbil. Här jobbar experter som är utbildade inom just batteridrivna fordon. Läs mer >>>