• Nya Amarok i Tomelilla och Ystad
  Nya Amarok i Tomelilla och Ystad

  Din transportbils-återförsäljare i Skåne

  Besök oss på VW Transportbilar i Tomelilla och Ystad.

0417-28100 (Tomelilla) 0411-29770 (Ystad)

Vi finns här för dig!

 

 

 

 

 

Volkswagen Transportbilar i Tomelilla och Ystad

 

Välkommen till Team Transportbilar – din auktoriserade Volkswagen Transportbilsåterförsäljare.

 

Våra kompetenta och servicevänliga säljare hjälper dig att hitta rätt bil för just dina behov.

Oavsett vad Du har för önskemål när det gäller din nya bil så har vi en modell som passar just dig! Hos oss kan du se och provköra de flesta bilar ur modellprogrammet som exempelvis VW Amarok, Transporter eller Caddy.

Välkommen till oss i Tomelilla och Ystad.

 

 


 

 

 

 


”5 steg till en ny transportbil för firman”

 

Går du i tankar om att eventuellt investera i företagets första transportbil, eller är det rent av dags att byta ut den du redan har? Det är inte helt enkelt att veta var man ska börja, så därför har vi på Michelsens Bil gjort en steg-för-steg guide med hjälp av våra erfarna säljare på Volkswagen Transport. Mycket nöje!

 

1. Kontakta oss!

 

Är det dags för ny tjänstebil så är det Stefan eller Patrik du ska ta kontakt med. De har lång erfarenhet och har hjälpt många företagare i sydöstra Skåne med nya transportbilar. På Michelsens Bil är vi lyhörda för dina önskemål och ser till så att du får rätt typ av bil för just dina behov.

 

2. Hur ser dina behov ut?

 

Vi erbjuder tjänstebilar till alla typer av företag. Stora som små, personbilar och större transportbilar. Många av våra kunder arbetar idag inom/som kommunalverksamhet, hantverkare, industri, byggföretag, lantbrukare, enskilda näringsidkare m.fl. men vi har bilar för alla typer av arbeten och företag. Det vi gör först är att ta vi en titt på hur dina och ditt företags behov ser ut, därefter börjar vi ringa in vilka bilar som kan passa.

 

3. Här är våra mest populära transportbilar:

 

 • Volkswagen Transporter 

 

Helt ny modell av Transporter nu med bl.a. tillval av digital display. Finns i många modeller och utformningar, t.ex. Lång eller kort hjulbas, enkel- eller dubbelhytt, skåp, flak eller som persontrafik. Passar utmärkt till byggföretag, hantverkare, trädgårdsfirmor m.fl. Går att få med 100% eldrift!

 

 • Caddy

 

Caddy är inne på slutfasen av nuvarande modell och gör nu plats för 5:e generationen som kommer inom kort. Även denna modell finns i många varianter som: kort och lång (Maxi), Skåp eller som persontrafik. Denna modell passar de flesta företag, stora som små. Kommuner och andra stora kommersiella företag väljer ofta  Caddy, men även den enskilda näringsidkaren, familjen med hundar som tycker om fordon med stora lastutrymmen. Går att få med 100% eldrift!

 

 • Crafter

 

Volkswagens största transportbil kan byggas som kort, lång eller extra lång, och även högt tak. Detta fordon används främst av lite större företag som behöver stora lastutrymmen. Går att få med 100% eldrift!

 

 • Multivan

 

Är byggd på en Transporter T6.1 men är mer anpassad efter persontrafik med högre komfort som t ex kvalitetsstoppning i säten, utmärkt ljudisolering, maximal flexibilitet med snurrsäten, baksäten som enkelt kan justeras via skensystem i golvet. VW brukar säga att ”Multivan ger frihet”. Passar också fint till små som stora familjer som älskar att ha bilen med i naturen eller på semestern.

 

4. Att tänka på

 

Det finns såklart mycket att fundera kring när du väljer transportbil för firman, men några punkter att gå efter är:

 

 • Vilken längd på bilen?
 • Vilken bredd?
 • Utrustningspaket
 • Inredning i skåp? (detta går att anpassa helt efter dina behov)
 • Övriga påbyggnationer (kapell, bercoskåp med bakgavellyft, långlastställning, girafflucka, individuellt anpassad inredning m.m.)

 

5. Nöjd kund

 

”Hjälpsamma, kunniga och lätta att arbeta med” hälsar Paula Jarl på Ystad Kommun. Michelsens Bil och Ystad Kommun har ett mycket bra och tätt samarbete och vi är stolta över att kunna hjälpa till med det viktiga arbete som bedrivs inom den kommunala sektorn.