• Din transportbils-återförsäljare i Skåne

  Besök oss på VW Transportbilar i Tomelilla

0417-28100

 


Vi finns här för dig!

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 

Volkswagen Transportbilar i Tomelilla

 

Välkommen till Team Transportbilar i Tomelilla – din auktoriserade Volkswagen Transportbilsåterförsäljare.

 

Våra kompetenta och servicevänliga säljare hjälper dig att hitta rätt bil för just dina behov.

Oavsett vad Du har för önskemål när det gäller din nya bil så har vi en modell som passar just dig! Hos oss kan du se och provköra de flesta bilar ur modellprogrammet som exempelvis VW Amarok, Transporter eller Caddy.

Välkommen till oss i Tomelilla.

 


Nya Caddy Cargo. Intervju med vår transportbils-säljare.

Oavsett om du jobbar inom budtjänst, hantverk, leveransservice eller bygg förtjänar du ett riktigt bra hantverk. När Volkswagen konstruerade nya Caddy Cargo tummade de inte ett tum på kvaliteten. Även om designen är ny och spännande är den lika pålitlig och flexibel som alltid. Med toppmoderna assistanssystem, innovativ infotainment och ergonomiska säten är Caddy Cargo den perfekta partnern när det gäller bekvämlighet och professionalism i ditt dagliga arbete.

 

Sedan ett par veckor tillbaka har vi haft nya modellen av storsäljaren Volkswagen Caddy i vår bilhall i Tomelilla. Stefan är transportbilssäljare På Michelsens Bil och har såklart testat bilen.

 

Vad tycker ni spontant om Nya Caddy?

– Caddy Cargo har blivit mer personbilslik, den är tyst och lite rymligare i skåpet. Rent utseendemässigt så upplevs nya Caddy som modernare.

 

 

Vilka är de stora förändringarna jämfört med tidigare modell?

– Den stora skillnaden ligger dock i alla de tekniska förbättringar som nu finns. Toppmoderna hjälpsystem som Travel Assist med Emergency Assist hjälper dig med gas, broms och styrning i långa bilköer, så länge som du håller en hand på ratten och uppsyn över trafiken. Side Assist hjälper dig även att byta körfält. Använder du ofta ett släp? Även här underlättar de nya hjälpsystemen din arbetsdag. Trailer Assist hjälper till vid manövrering eller backning och gör parkering till en av dina enklaste uppgifter. Bilen har dessutom ett nytt chassi som gör den mer personbilslik. Bilen har större hytt som gör det lättare att hitta en skön körställning.

 

 

Hur har responsen varit från era kunder såhär långt?

– Transportbilsköparna är inte helt lättflirtade men de som gett sig ut på en provtur med vår demobil har varit positiva. En bra transportbil för ett företag är a och o, och med nya Caddy så kan man räkna med en hög standard.

 

 

Vilka typer av företag passar denna transportbil för?

– Alla egentligen! I alla fall de som lastar lite mindre. Snickare, elektriker, VVS:are eller andra hantverkare. Caddy är ju också väldigt populär för privatpersoner som helt enkelt vill ha lyxen av att ha gott om plats att lasta.

 

 

Varför är just Caddy en så pass populär transportbil?

– Vi gillar ju ”lagom” här i Sverige och det är precis vad Caddy är. Vi gillar ju dessutom kvalitet så när vi kan få kvalitet till ett rimligt pris så blir det oftast succé.

 

 

I vilka olika utföranden kan man få en Caddy?

– Just nu finns endast Caddy Cargo & Caddy Cargo Maxi. Caddy som personbil släpps preliminärt v12 för försäljning. Hur du sedan vill ha din Caddy är egentligen helt upp till dig. Hör med oss så skräddarsyr vi din transportbil i princip helt efter dina och ditt företags behov.

 

Välkommen till oss för en offert.

 

 


”5 steg till en ny transportbil för firman”

 

Går du i tankar om att eventuellt investera i företagets första transportbil, eller är det rent av dags att byta ut den du redan har? Det är inte helt enkelt att veta var man ska börja, så därför har vi på Michelsens Bil gjort en steg-för-steg guide med hjälp av våra erfarna säljare på Volkswagen Transport. Mycket nöje!

 

1. Kontakta oss!

 

Är det dags för ny tjänstebil så är det Stefan du ska ta kontakt med. Stefan har lång erfarenhet och har hjälpt många företagare i sydöstra Skåne med nya transportbilar. På Michelsens Bil är vi lyhörda för dina önskemål och ser till så att du får rätt typ av bil för just dina behov. Du når Stefan på telefon: 0706579916 eller E-mail: stefan.andersson@michelsensbil.se

 

2. Hur ser dina behov ut?

 

Vi erbjuder tjänstebilar till alla typer av företag. Stora som små, personbilar och större transportbilar. Många av våra kunder arbetar idag inom/som kommunalverksamhet, hantverkare, industri, byggföretag, lantbrukare, enskilda näringsidkare m.fl. men vi har bilar för alla typer av arbeten och företag. Det vi gör först är att ta vi en titt på hur dina och ditt företags behov ser ut, därefter börjar vi ringa in vilka bilar som kan passa.

 

3. Här är våra mest populära transportbilar:

 

 • Volkswagen Transporter T6.1

 

Helt ny modell av Transporter nu med bl.a. tillval av digital display. Finns i många modeller och utformningar, t.ex. Lång eller kort hjulbas, enkel- eller dubbelhytt, skåp, flak eller som persontrafik. Passar utmärkt till byggföretag, hantverkare, trädgårdsfirmor m.fl. Går att få med 100% eldrift!

 

 • Caddy

 

Caddy är inne på slutfasen av nuvarande modell och gör nu plats för 5:e generationen som kommer inom kort. Även denna modell finns i många varianter som: kort och lång (Maxi), Skåp eller som persontrafik. Denna modell passar de flesta företag, stora som små. Kommuner och andra stora kommersiella företag väljer ofta  Caddy, men även den enskilda näringsidkaren, familjen med hundar som tycker om fordon med stora lastutrymmen. Går att få med 100% eldrift!

 

 • Crafter

 

Volkswagens största transportbil kan byggas som kort, lång eller extra lång, och även högt tak. Detta fordon används främst av lite större företag som behöver stora lastutrymmen. Går att få med 100% eldrift!

 

 • Multivan

 

Är byggd på en Transporter T6.1 men är mer anpassad efter persontrafik med högre komfort som t ex kvalitetsstoppning i säten, utmärkt ljudisolering, maximal flexibilitet med snurrsäten, baksäten som enkelt kan justeras via skensystem i golvet. VW brukar säga att ”Multivan ger frihet”. Passar också fint till små som stora familjer som älskar att ha bilen med i naturen eller på semestern.

 

4. Att tänka på

 

Det finns såklart mycket att fundera kring när du väljer transportbil för firman, men några punkter att gå efter är:

 

 • Vilken längd på bilen?
 • Vilken bredd?
 • Utrustningspaket
 • Inredning i skåp? (detta går att anpassa helt efter dina behov)
 • Övriga påbyggnationer (kapell, bercoskåp med bakgavellyft, långlastställning, girafflucka, individuellt anpassad inredning m.m.)

 

5. Nöjd kund

 

”Hjälpsamma, kunniga och lätta att arbeta med” hälsar Paula Jarl på Ystad Kommun. Michelsens Bil och Ystad Kommun har ett mycket bra och tätt samarbete och vi är stolta över att kunna hjälpa till med det viktiga arbete som bedrivs inom den kommunala sektorn.