• Michelsens Bilglas
    Michelsens Bilglas

    Michelsens Bilglas

    Din glasverkstad i Skåne

Laga vindrutan och byt bilglas i Tomelilla & Ystad

Det är alltid ett bra tillfälle att byta bilruta. Vi på Michelsens Bilglas använder originalrutor och ser till att alla kameror och assistanssystem kalibreras så att de fortsatt fungerar efter bytet.

Vi hoppas att du slipper stenskott. Men om du råkar ut för ett, byt eller laga rutan på en gång innan det spricker upp mer. Vindrutan är integrerad del i bilens säkerhetssystem. Så låt de som verkligen kan din bil göra jobbet.

Vindrutan är mer än du tror.

Den är inte bara en glasskiva du tittar igenom – i och vid rutan sitter en mängd sensorer och annan teknik som är viktig för säkerhetssystemen i bilen. Dessutom är vindrutan en integrerad del i bilens struktur som inte bör försvagas. Bland annat ger den stöd åt airbags när de löser ut.

Laga eller byt rutan hos en expert på Michelsens Bilglas – Det kostar inte mer.

Glasexperterna hos din auktoriserade Volkswagen, Audi, SEAT eller SKODA-verkstad kan din bil in i minsta detalj och ser till att allt fungerar som det ska. Det kostar dessutom inte mer – har du minst halvförsäkring, vilket gäller de allra flesta bilar, betalar du bara självrisken som ju är samma oavsett vem som lagar eller byter rutan.

 

Kontakta oss så hjälper vi dig

 

 

Vi byter din vindruta

Låt våra experter byta din vindruta

 


 

Kontakta oss om vindruta eller stenskott

Har du frågor till Michelsens Bilglas eller skulle du vilja boka in ett byte av din vindruta? Då är du varmt välkommen att fylla i nedan formulär så återkommer vi så fort vi har möjlighet.

Vilken ort?(Obligatoriskt)
Max filstorlek: 50 MB.