• Din Volkswagen-återförsäljare i Skåne

    Besök oss i Tomelilla & Ystad

0417-28100 (Tomelilla) 0411-29770 (Ystad)


Vi finns här för dig!

Tveka inte att höra av dig till någon av oss säljare på Volkswagen i Tomelilla eller Ystad.

*Klicka på respektive säljare för att se kontaktinformation

 

Våra Volkswagen-anläggningar når du på telefonnummer:

 

Tomelilla tel: 0417-281 00

Ystad tel: 0411-297 70

 


 


 

Om Volkswagen

Volkswagen levererade under 2021 4,9 miljoner personbilar till kunder i över 150 länder. Volkswagen är ledande importmärke och det största elbilsmärket i Sverige. På den svenska marknaden inregistrerade Volkswagen totalt 37 902 nya personbilar under 2021, vilket gav en marknadsandel på 12,6 procent. Av dessa var 28 procent en helt eldriven bil. Den eldrivna SUV:en ID.4 blev Sveriges populäraste elbil. Bland elbilarna nådde Volkswagen en marknadsandel på 18,7 procent.

Volkswagens huvudkontor finns i Södertälje och där ansvarar man för produktplanering, marknadsföring och kommunikation, service och andra övergripande frågor. Vi på Michelsens Bil är stolta återförsäljare av såväl Volkswagen personbilar och transportbilar.

Volkswagen i Tomelilla & Ystad

Michelsens Bil är alltså din auktoriserade återförsäljare av Volkswagen personbilar i Skåne. Våra utbildade säljare har lång erfarenhet, så har du frågor om försäljning eller övriga funderingar gällande Volkswagen så är det till oss du ska vända dig. Våra moderna anläggningar hittar du i Tomelilla & Ystad.

Våra kompetenta och servicevänliga säljare hjälper dig att hitta rätt bil för just dina behov. Oavsett vad du har för önskemål när det gäller din nya bil så har vi en modell som passar just dig! Hos oss kan du se och provköra hela modellprogrammet. Välkommen in för att se eller provköra våra bilar.