• Volkswagen ID.4 Ystad & Tomelilla
    Volkswagen ID.4 Ystad & Tomelilla

    Din Volkswagen-återförsäljare i Skåne

    Besök oss i Tomelilla & Ystad

0417-28100 (Tomelilla) 0411-29770 (Ystad)

Om Volkswagen

Under 2020 sålde Volkswagen Group Sverige AB och dess märken totalt 95 977 fordon, varav 85 844 personbilar och 10 133 lätta transportbilar. Marknadsandelen är 29,4 procent av den svenska personbilsmarknaden och 32,7 procent av transportbilsmarknaden.

Volkswagens huvudkontor finns i Södertälje och där ansvarar man för produktplanering, marknadsföring och kommunikation, service och andra övergripande frågor. Vi på Michelsens Bil är stolta återförsäljare av såväl Volkswagen personbilar och transportbilar.

Volkswagen i Tomelilla & Ystad

Michelsens Bil är alltså din auktoriserade återförsäljare av Volkswagen personbilar i Skåne. Våra utbildade säljare har lång erfarenhet, så har du frågor om försäljning eller övriga funderingar gällande Volkswagen så är det till oss du ska vända dig. Våra moderna anläggningar hittar du i Tomelilla & Ystad.

Våra kompetenta och servicevänliga säljare hjälper dig att hitta rätt bil för just dina behov. Oavsett vad du har för önskemål när det gäller din nya bil så har vi en modell som passar just dig! Hos oss kan du se och provköra hela modellprogrammet. Välkommen in för att se eller provköra våra bilar.

 

 


Vi finns här för dig!

Tveka inte att höra av dig till någon av oss säljare på Volkswagen i Tomelilla eller Ystad.

*Klicka på respektive säljare för att se kontaktinformation

 

Våra Volkswagen-anläggningar når du på telefonnummer:

 

Tomelilla tel: 0417-281 00 

Ystad tel: 0411-297 70

 


 

 

 

Volkswagen