• Touareg
    Touareg

    Din Volkswagen-återförsäljare i Skåne

    Besök oss i Tomelilla & Ystad

0417-28100 (Tomelilla) 0411-29770 (Ystad)


Vi finns här för dig!

Tveka inte att höra av dig till någon av oss säljare på Volkswagen i Tomelilla eller Ystad.

*Klicka på respektive säljare för att se kontaktinformation

 

 


 

 


Volkswagen Bilmodeller

 

 

 


Om Volkswagen

 

Volkswagen Group Sverige (VGS)

 

Volkswagen Group Sverige AB, med huvudkontor i Södertälje, är Sveriges största bilimportör och marknadsför bilar av märkena Volkswagen Personbilar, Audi, SEAT/CUPRA, SKODA, Porsche och Volkswagen Transportbilar.

 

Enligt definitiva helårssiffror jan-dec 2022 från Mobility Sweden var totalmarknaden i Sverige 288 087 nya personbilar, varav elbilar 95 035 (33 %) respektive laddhybrider 66 614 (23,1 %).

 

Under 2022 registrerade Volkswagen Group Sverige AB och dess märken totalt 75 936 bilar, varav 67 709 personbilar och 8 227 lätta transportbilar. Marknadsandelen uppgick till 23,5 procent av den svenska personbilsmarknaden och 23,8 procent av marknaden för lätta transportbilar. VGS registrerade under januari-december 2022 29 536 laddbara personbilar, varav 24 204 var helt eldrivna. VGS andel av totalmarknaden för eldrivna personbilar var 25,2 %.

 

Volkswagen Group Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Europas största biltillverkare Volkswagen AG, som sålde 8,3 miljoner bilar på världsmarknaderna under 2022.

 

Tillsammans med våra omkring 200 auktoriserade återförsäljare och servicepartners marknadsför vi varumärkena i Sverige och säkerställer leverans och efterlevnad av tillverkarnas kvalitetskrav och garantier. Vi har ett utbildningscentrum för mekaniker/tekniker som servar våra märken, och vi bedriver ett ständigt förbättringsarbete för att kvalitetssäkra våra verkstäder.

 

Volkswagen Financial Services är vårt systerbolag och erbjuder genom Volkswagen-gruppens återförsäljare en rad förmånliga finansieringsalternativ som billån, millån, prislån och leasing för konsument och företag.
Volkswagen Parts Logistics är vårt centrallager i Nykvarn som lagrar och levererar reservdelar, tillbehör, verktyg, reklam- och trycksaker till fordon av våra märken i Sverige, Norge och Finland.
Europcar är vårt dotterbolag och har över 160 utlämningsställen och ca 6 000 bilar i Sverige.
Scania är vårt systerbolag och en del av TRATON GROUP. Scania är en av världens ledande tillverkare av lastbilar och bussar för tunga transporter samt industri- och marinmotorer.
Din Bil Sverige är återförsäljarkedjan som representerar varumärkena Volkswagen Personbilar, Audi, SEAT, SKODA, Volkswagen Transportbilar och Porsche på de svenska storstadsmarknaderna.

 

Volkswagen Group Sverige är medlem i Mobility Sweden – den svenska branschorganisationen för tillverkare och importörer av personbilar, lastbilar och bussar.

 

Volkswagen i Tomelilla & Ystad

 

Michelsens Bil är alltså din auktoriserade återförsäljare av Volkswagen personbilar i Skåne. Våra utbildade säljare har lång erfarenhet, så har du frågor om försäljning eller övriga funderingar gällande Volkswagen så är det till oss du ska vända dig. Våra moderna anläggningar hittar du i Tomelilla & Ystad.

 

Våra kompetenta och servicevänliga säljare hjälper dig att hitta rätt bil för just dina behov. Oavsett vad du har för önskemål när det gäller din nya bil så har vi en modell som passar just dig! Hos oss kan du se och provköra hela modellprogrammet. Välkommen in för att se eller provköra våra bilar.