• T-Roc Cab Tomelilla
  T-Roc Cab Tomelilla

 

Vi är en organisation som ständigt utvecklas och förändras och vi har förmånen att jobba med marknadens starkaste varumärken och bästa produkter. Ett av våra mål är att samla de bästa mekanikerna, lagerpersonalen, försäljarna och servicerådgivarna för att leverera den bästa totalupplevelsen till våra kunder.


Om du tror att fordonsbranschen är en utmaning som passar dig och om du är en engagerad och målmedveten person, skicka in ditt CV till oss.

Vi tar endast emot ansökningar via formuläret nedan. Inga ansökningar via mail.

 

 


Lediga tjänster just nu

Servicerådgivare till Ystad

 

Är du vår nästa stjärna? Nu söker vi på Michelsens Bil en ny kollega till vårt team i Ystad!

 

Vill du ha ett roligt, fartfyllt och inspirerande jobb hos oss på servicemarknaden?

 

Hos oss kommer du att arbeta på en lärorik arbetsplats, i en härlig grupp, där vi drivs av att ge kunden den bästa serviceupplevelse!

 

På Michelsens Bil får du även tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Engagemang, Respekt och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

 

Tjänstebeskrivning

I rollen som servicerådgivare ansvarar du för kontakten med verkstadens kunder genom hela processen samt ger stöd och vägledning. Våra kunder ska före, under och efter sitt besök känna att de fått ett professionellt bemötande och en utomordentlig service.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att; boka in kunder, ta emot kundens bil, prissätta utfört arbete och slutligen gå igenom det utförda arbetet för kunden i samband med utlämning av kundens bil. Du kommer även arbeta med mervärdesförsäljning, bedöma garantianspråk, bearbeta kundreklamationer, hantera försäkringsskador och vägleda kunderna i tekniska frågor. Därav förutsätter vi att du har ett stort intresse för bilar. Utöver ditt personliga kundbemötande är datorn och dess system dina främsta arbetsverktyg.

 

Kvalifikationer

Du är medveten om vad god service innebär.
Hög stressnivå.
Tidigare erfarenhet från serviceyrken.
Godkänd gymnasieutbildning.
Goda administrativa färdigheter.
Datorvana samt kunskaper i Officepaketet.
Du har minst B-körkort. Manuell växellåda är ett krav.
Svenska språket i både tal och skrift samt engelska för att kunna läsa manualer.

 

Meriterande

Dokumenterad erfarenhet av liknade arbetsuppgifter
Stort intresse och viss erfarenhet från bilbranschen
Fordonsteknisktutbildning
Erfarenhet att arbeta i Automaster; CABAS, ELSA och ETKA
Erfarenhet och kunskaper om något av våra märken (Volkswagen, Seat, Skoda, Audi).

 

Personliga egenskaper

Du brinner för att ge service och arbetar alltid för att överträffa kundens förväntningar. Du är effektiv i ditt arbete, tar initiativ och du har ett flexibelt arbetssätt där du kan arbeta mot flera mål samtidigt, även under tidspress.

 

Det är viktigt att du är en problemlösare, då du i tjänsten kommer att möta olika typer av människor och situationer. Du är lyhörd och vet vad du behöver göra för att skapa en personlig relation med kunden och tillgodose dennes behov.

 

Ansökan
Vi kommer tillämpa löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

 

Michelsens Bil genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

 

Ansökan görs enbart genom formulär längre ner på denna sida.

 

Frågor om tjänsten? Kontakta Servicemarknadschef Jon Nilsson på jon.nilsson@michelsensbil.se

 

 

 


 

Bilskadereparatör i Tomelilla

Inom Michelsengruppen, är vi idag ca 65 anställda. Vi är en organisation som ständigt utvecklas och förändras och vi har förmånen att jobba med marknadens starkaste varumärken och bästa produkter. Våra verkstäder inom Michelsengruppen är auktoriserade serviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA och Volkswagen Transportbilar. Vi har som mål att samla de bästa mekanikerna, lagerpersonalen, försäljarna, servicerådgivarna för att leverera den bästa totalupplevelsen till våra kunder.

 

Om du tror att fordonsbranschen är en utmaning som passar dig och om du är en engagerad och målmedveten person, skicka in ditt CV till oss.

 

Vi på skadeverkstaden i Tomelilla söker ny medarbetare, vi har moderna verktyg och reparerar krockskadade bilar. Vill du arbeta på en bra arbetsplats med möjligheter att utvecklas inom fordonsbranschen?

 

Du som söker har följande förutsättningar: 

 

 • Tidigare erfarenhet som bilskadereparatör / plåtslagare eller fordonsteknisk bakgrund med intresse att reparera bilens kaross
 • God samarbetsvilja
 • B-körkort
 • Goda kunskaper i datoranvändning
 • Vill lära sig och behärska fabrikanternas tekniska datorprogram
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
 • Vill fortlöpande gå utbildningar inom branschen
 • Meriterande är självgående person i riktbänksystem

 

Som person är du självgående, ödmjuk och effektiv. Du är en glädjespridare och värdesätter en god stämning på arbetsplatsen samt du har ett gott ordningssinne och en god datavana – meriterande är om du har erfarenhet från arbete i något av programmen Automaster, ELSA, Cabas eller ETKA.

 

Tjänsten avser 100 % tillsvidare med start enligt överenskommelse.

 

Löpande rekrytering.

 

Är detta tjänsten för dig? Inkom med din ansökan till oss!

 

Om fordonsbranschen är en utmaning som passar dig och om du är en engagerad och målmedveten person, skicka in ditt CV.

 

För frågor om tjänsten, kontakta skadeverkstadschef mikael.johansson@michelsensbil.se

 

OBS! Ansökan görs enbart via nedan formulär.

 


 

Bilmekaniker i Ystad

Inom Michelsengruppen, är vi idag ca 65 anställda. Vi är en organisation som ständigt utvecklas och förändras och vi har förmånen att jobba med marknadens starkaste varumärken och bästa produkter. Våra verkstäder inom Michelsengruppen är auktoriserade serviceanläggningar för Volkswagen, Audi, Skoda och Volkswagen Transportbilar. Vi har som mål att samla de bästa mekanikerna, lagerpersonalen, försäljarna, servicerådgivarna för att leverera den bästa totalupplevelsen till våra kunder.

 

Vi söker personbilsmekaniker/ transportbilsmekaniker som har:

 

 • Fordonsteknisk utbildning
 • Ett par års erfarenhet från arbete som bilmekaniker
 • Goda kunskaper inom bilelektronik
 • God datorvana
 • God förmåga att kunna formulera sig i tal och skrift
 • B-körkort är ett krav meriterande med C-körkort

 

Som person är du självgående, ödmjuk och effektiv. Du är en glädjespridare och värdesätter en god stämning på arbetsplatsen samt du har ett gott ordningssinne och en god datavana. Ingen dag är den andra lik och det är därför viktigt att du trots oväntade situationer kan bibehålla kvalitét på dina arbetsuppgifter samt ett gott bemötande både mot kund och mot dina kollegor.

 

Meriterande är om du har erfarenhet från arbete i något av programmen Automaster, Elsa eller Etka.

 

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten avser 100% tillsvidare med start enligt överenskommelse. Placering Ystad.

Vår värdegrund står på fyra ben. Det är engagemang, respekt, kundfokus och hållbarhet som kännetecknar oss på Michelsens Bil och vi ser såklart att vår värdegrund är något som du också står för.

 

Intresserad?

Tveka inte att söka om tjänsten passar in på dig, vi går igenom ansökningarna löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstidens slut.

 

Ansökan görs enbart via formuläret nedan. Har du frågor eller funderingar?

Kontakta: jon.nilsson@michelsensbil.se

 


 

Ansökan

Vänligen ange tjänst och bifoga dina uppgifter här.
 • Skriv vilken tjänst du söker.
 • Max filstorlek: 50 MB.
 • Max filstorlek: 50 MB.