• Volkswagen Transportbilar i Skåne
  Volkswagen Transportbilar i Skåne

 

Vi är en organisation som ständigt utvecklas och förändras och vi har förmånen att jobba med marknadens starkaste varumärken och bästa produkter. Ett av våra mål är att samla de bästa mekanikerna, lagerpersonalen, försäljarna och servicerådgivarna för att leverera den bästa totalupplevelsen till våra kunder.


Om du tror att fordonsbranschen är en utmaning som passar dig och om du är en engagerad och målmedveten person, skicka in ditt CV till oss.

Vi tar endast emot ansökningar via formuläret nedan. Inga ansökningar via mail.

 

 


Lediga tjänster just nu

 

Fordonstekniker – VOLKSWAGEN

 

Inom Michelsengruppen, är vi idag ca 65 anställda. Vi är en organisation som ständigt utvecklas och förändras och vi har förmånen att jobba med marknadens starkaste varumärken och bästa produkter. Våra verkstäder inom Michelsengruppen är auktoriserade serviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA och Volkswagen Transportbilar.

 

 • Fordonsteknisk utbildning
 • Ett par års erfarenhet från arbete som bilmekaniker
 • Goda kunskaper inom bilelektronik
 • God datorvana
 • God förmåga att kunna formulera sig i tal och skrift
 • B-körkort är ett krav meriterande med C-körkort

 

Som person är du självgående, ödmjuk och effektiv. Du är en glädjespridare och värdesätter en god stämning på arbetsplatsen samt du har ett gott ordningssinne och en god datavana. Ingen dag är den andra lik och det är därför viktigt att du trots oväntade situationer kan bibehålla kvalitét på dina arbetsuppgifter samt ett gott bemötande både mot kund och mot dina kollegor.

 

Meriterande är om du har erfarenhet från arbete i något av programmen Automaster, Elsa eller Etka.

 

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Tjänsten avser 100% tillsvidare med start enligt överenskommelse.

 

Vår värdegrund står på fyra ben. Det är engagemang, respekt, kundfokus och hållbarhet som kännetecknar oss på Michelsens Bil och vi ser såklart att vår värdegrund är något som du också står för. Michelsens Bil genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

 

Intresserad?

 

Tveka inte att söka om tjänsten passar in på dig, vi går igenom ansökningarna löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstidens slut.

 

 

Har du frågor eller funderingar? Kontakta jon.nilsson@michelsensbil.se

 

Ansök via formulär nedan.

 


 

 

 

Ansökan

Vänligen ange tjänst och bifoga dina uppgifter här.
 • Skriv vilken tjänst du söker.
 • Max filstorlek: 50 MB.
 • Max filstorlek: 50 MB.