• Volkswagen Transportbilar i Skåne
  Volkswagen Transportbilar i Skåne

 

Vi är en organisation som ständigt utvecklas och förändras och vi har förmånen att jobba med marknadens starkaste varumärken och bästa produkter. Ett av våra mål är att samla de bästa mekanikerna, lagerpersonalen, försäljarna och servicerådgivarna för att leverera den bästa totalupplevelsen till våra kunder.


Om du tror att fordonsbranschen är en utmaning som passar dig och om du är en engagerad och målmedveten person, skicka in ditt CV till oss.

Vi tar endast emot ansökningar via formuläret nedan. Inga ansökningar via mail.

 

 


Lediga tjänster just nu

 

Bilskadereperatör skadeverkstad i Tomelilla

 

Inom Michelsengruppen, är vi idag ca 65 anställda. Vi är en organisation som ständigt utvecklas och förändras och vi har förmånen att jobba med marknadens starkaste varumärken och bästa produkter. Våra verkstäder inom Michelsengruppen är auktoriserade serviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och Volkswagen Transportbilar. Vi har som mål att samla de bästa mekanikerna, lagerpersonalen, försäljarna, servicerådgivarna m.fl. för att leverera den bästa totalupplevelsen till våra kunder.

 

Om du tror att fordonsbranschen är en utmaning som passar dig och om du är en engagerad och målmedveten person, skicka in ditt CV till oss.

 

Vi på skadeverkstaden i Tomelilla söker ny medarbetare, vi arbetar med moderna verktyg och reparerar krockskadade bilar. Vill du arbeta på en trevlig arbetsplats med möjligheter att utvecklas inom fordonsbranschen?

 

Du som söker har följande förutsättningar: 

 

 • Tidigare erfarenhet som bilskadereparatör / plåtslagare eller fordonsteknisk bakgrund med intresse att reparera bilens kaross
 • God samarbetsvilja
 • B-körkort
 • Goda kunskaper i datoranvändning
 • Vill lära sig och behärska fabrikanternas tekniska datorprogram
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
 • Vill fortlöpande gå utbildningar inom branschen
 • Meriterande är självgående person i riktbänksystem

 

Vi söker dig som är självgående, ödmjuk och effektiv. Du är en glädjespridare och värdesätter en god stämning på arbetsplatsen samt du har ett gott ordningssinne och en god datavana – meriterande är om du har erfarenhet från arbete i något av programmen Automaster, ELSA, Cabas eller ETKA.

 

Tjänsten avser 100 % tillsvidare med start enligt överenskommelse.

 

Löpande rekrytering.

 

Är detta tjänsten för dig? Inkom med din ansökan till oss!

 

Om fordonsbranschen är en utmaning som passar dig och om du är en engagerad och målmedveten person, skicka in ditt CV. Tipsa gärna någon du tycker passar in på beskrivningen!

 

Michelsens Bil genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

 

För frågor om tjänsten, kontakta Skadeverkstadschef mikael.johansson@michelsensbil.se
Affärschef Eftermarknad jon.nilsson@michelsensbil.se

 

Ansökan görs enbart via formulär längre ner på denna sida.

 

 


 

Master Technician

 

Inom Michelsengruppen, är vi idag ca 65 anställda. Vi är en organisation som ständigt utvecklas och förändras och vi har förmånen att jobba med marknadens starkaste varumärken och bästa produkter. Våra verkstäder inom Michelsengruppen är auktoriserade serviceanläggningar för Volkswagen, Audi, Skoda och Volkswagen Transportbilar. Vi har som mål att samla de bästa mekanikerna, lagerpersonalen, försäljarna, servicerådgivarna för att leverera den bästa totalupplevelsen till våra kunder.

 

Om tjänsten

 

Hos Michelsens Bil vill vi alltid leverera kvalitet till våra kunder. Hos oss kommer du att arbeta i en märkesverkstad med ett team av flera duktiga mekaniker. Du arbetar i enlighet med våra policys, med rätt hjälpmedel och verktyg för att prestera på samma höga nivå som våra bilmärken.

 

Som Master Technician är bl.a. dina arbetsuppgifter att utföra felsökningar, elektronikjobb, service och reparationer. Utöver det kommer du även att stötta och utbilda övriga tekniker i deras dagliga arbete, vilket medför att du säkerställer att du och dina kollegor har den kompetens som krävs för att garantera högsta möjliga kvalitét och kundnöjdhet. Detta kräver att du upprätthåller kompetensnivån i teamet genom att vara uppdaterad med tekniska nyheter och andra förändringar som sker inom vår fantastiska bransch.

 

Dina kvalifikationer

 

Du som söker har förmodligen 3-årig fordonsteknisk utbildning eller motsvarande, samt minst 5 års dokumenterad erfarenhet av arbete som tekniker på märkesverkstad. Du är bekväm i din roll som Master Tech och kan utföra arbetet självständigt, samt du är van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du har en god kommunikativ förmåga både i svenska och i engelska, så att du kan läsa manualer, stötta dina kollegor vid behov samt hjälpa kunder med felsökning obehindrat. God datavana är en förutsättning för arbetet och kunskaper i systemen är meriterande. B-körkort för manuell växellåda är ett krav.

 

Du som person

 

Som Master Tech bör du vara en stjärna på problemlösning och säkerställa hög arbetskvalitet i ditt arbete, även i perioder med hög arbetsbelastning. Du känner stolthet i ditt yrkesutövande, har lätt för att ta till dig nya instruktioner och tar ansvar över dina arbetsuppgifter. Som person är du flexibel, strukturerad och effektiv i ditt arbete med en god förmåga att själv planera din arbetstid. Eftersom tjänsten innebär att du ska arbeta med samt utveckla både interna och externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och ha en god samarbetsförmåga till kollegor. Daglig kontakt med kunder kommer att ingå i rollen som Master Tech och vi ser det som en självklarhet att du har ett bilintresse samt en god känsla för service.

 

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet samt din tekniska kunskap.

 

Så ansöker du

 

Michelsens Bil genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning. Urval sker löpande.

 

Frågor om tjänsten? Kontakta Servicechef jon.nilsson@michelsensbil.se

 

Observera att alla ansökningar görs via vårt formulär nedan.

 

 


 

Fordonstekniker

 

Inom Michelsengruppen, är vi idag ca 65 anställda. Vi är en organisation som ständigt utvecklas och förändras och vi har förmånen att jobba med marknadens starkaste varumärken och bästa produkter. Våra verkstäder inom Michelsengruppen är auktoriserade serviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA och Volkswagen Transportbilar.

 

Kvalifikationer

 

 • Fordonsteknisk utbildning
 • God datorvana
 • God förmåga att kunna formulera sig i tal och skrift
 • B-körkort är ett krav meriterande med C-körkort

 

Meriterande

 

 • Ett par års erfarenhet från arbete som bilmekaniker
 • Goda kunskaper inom bilelektronik

 

Som person är du självgående, ödmjuk och effektiv. Du är en glädjespridare och värdesätter en god stämning på arbetsplatsen samt du har ett gott ordningssinne och en god datavana. Ingen dag är den andra lik och det är därför viktigt att du trots oväntade situationer kan bibehålla kvalitét på dina arbetsuppgifter samt ett gott bemötande både mot kund och mot dina kollegor.

 

Meriterande är om du har erfarenhet från arbete i något av programmen Automaster, Elsa eller Etka.

 

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Tjänsten avser 100% tillsvidare med start enligt överenskommelse.

 

Vår värdegrund står på fyra ben. Det är engagemang, respekt, kundfokus och hållbarhet som kännetecknar oss på Michelsens Bil och vi ser såklart att vår värdegrund är något som du också står för. Michelsens Bil genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

 

Intresserad?

 

Tveka inte att söka om tjänsten passar in på dig, vi går igenom ansökningarna löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstidens slut.

 

 

Har du frågor eller funderingar? Kontakta jon.nilsson@michelsensbil.se

 

Ansök via formulär nedan.

 

 


 

Ansökan

Vänligen ange tjänst och bifoga dina uppgifter här.

 • Skriv vilken tjänst du söker.
 • Max filstorlek: 50 MB.
 • Max filstorlek: 50 MB.