0417-28100 (Tomelilla) 0411-29770 (Ystad)

AC-rengöring

Det kan vara en god idé att rengöra AC:n (luftkonditioneringen) då och då. Det samlas lätt damm, fukt och bakterier i systemet. Dessa bakterier sprider sig sedan via luften som cirkulerar runt inne i bilen.

 

När är det tid att göra rent AC:n?

 

Det finns ett par saker som påverkar cirkulationen i bilen. Det är exempelvis dags att rengöra luftkonditioneringen om bilen ofta står utomhus eller om du kör mycket korta sträckor med den. Då exponeras luftkonditioneringen lättare för smuts och bakterier som letar sig in i systemet. Vi På Michelsens Bil rekommenderar att rengöra luftkonditioneringen om det var över ett år sedan det senast gjordes.

 

Vad är poängen med att rengöra ditt luftkonditioneringssystem?


Vi rengör din bil och hjälper vi dig att ta bort pollen, damm, bakterier och eventuell nikotin, vilket minskar risken för att allergiska besvär. Vi hjälper dig även att avlägsna obehagliga lukter som kan finnas i bilen, så att din bil ska kännas så ren & fräsch som möjligt.

 

Beställ en AC-rengöring hos Michelsens Bil idag.

 

Hos oss är det viktigt med miljön, så därför använder vi endast produkter som är skonsamma mot miljön när vi rengör din luftkonditionering.