• ID.4 i Tomelilla & Ystad
    ID.4 i Tomelilla & Ystad

    Nu kan du beställa ID.4

    Volkswagens helelektriska SUV är här.

Volkswagen ID.4 – Ladda familjelivet.

Idén med familjesuven ID.4 är att den är helt elektrisk med alla fördelar det innebär – och samtidigt stor och praktisk nog att fungera i livet. Så välkommen att boka en laddad provkörning. Gärna med hela familjen.

Elektricitet som ger försprång

 

Kör bekvämt till kontoret på morgonen, träna på gymmet efter jobbet och åk sen direkt på en weekendresa med allt du behöver – inga problem med ID.4. Batterikapaciteten i ID.4 kan ta dig över 50 mil1 på en laddning.

 

1. Den faktiska räckvidden under verkliga förhållanden varierar beroende på körstil, hastighet, användning av komfortfunktioner eller extrautrustning, utomhustemperatur, antal passagerare och last, samt höjdskillnader i terrängen.

Utrustad för din utrustning

 

Behövs mycket utrustning för din hobby? Eller har du mycket som du behöver transportera i arbetet? Det är inga problem för ID.4. Med dragkroken som är tillval, kan bilen dra laster på upp till 1000 kg (Pro Performance) (bromsad)1. Och när du inte behöver dragkroken, kan du fälla tillbaka den utom synhåll under stötfångaren med några enkla handgrepp.

 

Utsökt funktionell form

 

En SUV med fantastisk design kombinerat med vändradien hos en småbil. Nya ID.4 visar vad elbilar verkligen kan vara.

Eleganta lättmetallfälgar, takreling för extra bagage, infällda dörrhandtag för lägre luftmotstånd, allt för att skapa en elegant design. Du kan även välja till 3D LED-bakljus med dynamiska blinkers och en läcker ljuslinje utmed hela bilsidan från logotypen i fronten hela vägen bak.

 


 

Vi hjälper dig med ID.4