• amarok slider
    amarok slider

    Nya Volkswagen Amarok

    Michelsens Bil i Tomelilla

Nya Amarok
En helt ny pickup från Volkswagen Transportbilar

Snart är Amarok tillbaka – Sveriges mest sålda pickup i helt nytt utförande. Den har ett tydligt budskap till sina förare: ingen väg är för svår att nå.

 

Amarok är helt ny från grunden och definierar Volkswagen Transportbilars premiumambitioner med modern teknik och en helt ny design. Oavsett hur nya Amarok används så erbjuder den fler och mer avancerade förarassistansystem än föregångaren.

 

Premiumkaraktären framhävs med hjälp av funktioner som ambiente stämningsbelysning1 och ett förstklassigt ljudsystem från Harman Kardon1 . Likt en trogen följeslagare så glänser nya Amarok med förbättrad terrängkapacitet och V6-motor i de högre utrustningsnivåerna. För alla som letar efter en robust och pålitlig pickup erbjuds även 3,5 tons dragvikt och flera andra praktiska detaljer för daglig användning. Oavsett vilka krav som ställs så kan du lita på att nya Amarok är redo.

 

Amarok kommer till Sverige under 2023.

 


Provkörning av nya Volkswagen Amarok

Längtar du efter att provköra? Vi med! Vi får än så länge nöja oss med att se när Alexander Dahlin, Press- och Reklamansvarig på Volkswagen testar nya Amarok i Sydafrika. Ser helt ok ut va?

 

 


 

För mer attityd 

Nya Amarok presenterar sig med kraftfulla konturer i ett nytt formspråk från Volkswagen Transportbilar. En något bredare hjulbas säkerställer högre markfrigång och därmed förbättrade terrängegenskaper. Bredden ger dessutom ett mäktigare designintryck än sin föregångare.

 

Moderna IQ.Light LED-strålkastare2, större fälgar och nytt stylingpaket med nydesignade stylingbars och insteg är lika imponerande som den nya grillen.

 

På tal om höjdpunkter: flakytan mellan hjulhusen erbjuder tillräckligt med utrymme för att få plats med en europall på tvären, som dessutom kan surras fast med stabila fästöglor.

 

Designhöjdpunkter för nya Amarok:

 

  • Ny front
  • ”IQ.Light“ LED-Matrix strålkastare2 och LED-bakljus1
  • Fälgar 17“/18“/19“/20“/21“3, All Terrain-däck upp till 18“
  • AMAROK-stansning på bakluckan

 


Intresseanmälan

Registrera din e-postadress för att få den senaste information om bilen löpande, liksom meddelande när de svenska priserna är klara. När vi öppnar för att kunna beställa bilen så kommer du få möjlighet att be om en kontakt och en offert från någon av våra återförsäljare.

 

Gör en intresseanmälan >>>

 

Nya Volkswagen Amarok

Nya Volkswagen Amarok