• ID. Buzz & ID. Buzz Cargo i Tomelilla och Ystad
    ID. Buzz & ID. Buzz Cargo i Tomelilla och Ystad

    NYHET! Volkswagen ID. Buzz & ID. Buzz Cargo

    Beställningsbar i Tomelilla & Ystad

    Läs mer

ID. Buzz & ID. Buzz Cargo i Tomelilla & Ystad

Michelsens Bil & helt eldrivna ID. Buzz

Äntligen en eldriven transportbil med tillräcklig räckvidd för flertalet företag och privatpersoner. Intresset för nya ID Buzz har varit och är stort i Ystad och Österlenregionen. Vi är igång och säljer såväl ID. Buzz som ID. Buzz Cargo, så har du funderingar kring dessa bilmodeller så tveka inte att kontakta våra säljare i Tomelilla eller Ystad.

Om ID. Buzz

Med modellerna ID. Buzz och ID. Buzz Cargo tar Volkswagen med oss en historisk och ikonisk design in i e-mobilitetens tidsålder. Toppmodern teknik, digitala funktioner och en ny känsla av rymlighet ger dig komfortabel mobilitet. Oavsett om den används tillsammans med familjen eller i jobbet är ID. Buzz och ID. Buzz Cargo intelligenta följeslagare som omedelbart gör dig på gott humör med sitt karakteristiska utseende.

ID. Buzz Cargo – stort lastutrymme på liten yta

En ”arbetshäst” med ren och kraftfull eldrift och stort lastutrymme på liten yta: Med ID. Buzz Cargo lanserar vi nästa generations transportbil. Det nya lastrumskonceptet ger plats för två europallar som lastas på tvären. En lastvolym på upp till 3,9 kubikmeter,5 en lastförmåga på 630 kg och en vändradie på bara 11,09 m gör ID. Buzz Cargo till ett hållbart nyttofordon som klarar nästan alla utmaningar i det vardagliga arbetet. Med en skjutdörr även på förarsidan (tillval) blir lastning och lossning ännu bekvämare för dig och medarbetarna. ID. Buzz Cargo med dragkrok som tillval gör det dessutom möjligt att dra upp till 1 000 kg på släp.

ID. Buzz – Rymlig känsla i kombination med modern hållbarhet

En multifunktionell allroundbil för nästan alla vardagens utmaningar: ID. Buzz är inte bara en elbil utan en mötesplats med mobilitet för en ny tid. Tack vare det helt omarbetade interiörkonceptet ger den en ny nivå av rymlighet med gott om benutrymme. Med passagerare på alla platser lastar den femsitsiga bilen upp till 1121 liter bakom den andra sätesraden.6 Ytterligare förvaringsutrymme kan du få med tillvalet ID. Buzz Box, en praktisk och borttagbar förvaringslåda mellan förar- och passagerarsätena. Den kan lastas med dryckesflaskor, solglasögon eller parkeringsbiljetter, bekvämt åtkomligt. ID. Buzz är nyutvecklad, genomtänkt och också mer hållbar. Från koldioxidneutral7 produktion och leverans möjliggör den klimatmedveten användning, till exempel när den drivs med certifierad grön el från Volkswagen förnybar el8 Den djurläderfria interiören, som delvis är tillverkad av återvunnet material, visar att genomtänkta helhetslösningar är viktiga för utvecklingen av hållbara produkter.

 

Kontakta våra säljare i Tomelilla (0417-28100) eller Ystad (0411-29770) för mer information kring ID. Buzz & ID. Buzz Cargo.