• Originalservice
    Originalservice

    Originalservice 4+ och 8+

    Reducerat pris för begagnade bilar

    Boka här

Originalservice

 

Originalservice ger dig och din bil de bästa förutsättningarna för ett långt och friktionsfritt liv tillsammans. Vid varje servicetillfälle underhålls din bil av specialutbildade servicetekniker som kan din bil innan och utan och som vet exakt vad den behöver. De använder bara verktyg och originaldelar som är anpassade till just din bil.

 

Din bil får snabb, professionell och kostnadseffektiv service. Och när du hämtar den kommer den fortfarande att vara 100 procent original. Originalservice – Livskvalitet för dig och din bil.

 


 

Original­service 4+

 

Reducerat pris för bilar som är 4 år eller äldre. 

Om din Volkswagen, Audi, SEAT /Cupra, eller SKODA  är över fyra år kan vi erbjuda Originalservice 4+. Servicen är densamma som en Originalservice, men du får ett lägre pris på service och reparationer. Din bil får snabb, professionell och kostnadseffektiv service, och när du hämtar den kommer den fortfarande att vara 100 procent original. Vid varje servicetillfälle underhålls din bil av specialutbildade servicetekniker som kan din bil innan och utan och som vet exakt vad den behöver. De använder bara verktyg och Originaldelar som är anpassade till just din bil. Om det behövs uppdateras även programvaran i bilen, och du får alltid en ”stämpel” i den digitala servicehistoriken.

 

I samband med servicen fyller vi på med förnyad Mobilitetsgaranti utan extra kostnad. Om du råkar ut för ett driftsstopp ser vi till att du får omedelbar hjälp, när som helst och nästan var som helst i Europa. För vi är med dig hela vägen. Även på vägen.

 

Boka Service här

 
 

 

Original­service 8+

 

Lägre pris för bilar som är 8 år eller äldre. 

Om din Volkswagen, Audi, SEAT /Cupra, eller SKODA är över åtta år kan du välja Basservice till ett fast och lågt pris tack vare färre serviceåtgärder. Eller också väljer du en Originalservice 8+. Då får bilen lika omfattande service som Originalservice, men till ett rejält rabatterat pris på service och reparationer. Bra för bilen, bra för andrahandsvärdet och bra för dig.

 

Vid varje servicetillfälle underhålls din bil av specialutbildade servicetekniker som kan din bil innan och utan och som vet exakt vad den behöver. De använder bara verktyg och Originaldelar som är anpassade till just din bil. Om det behövs uppdateras även mjukvaran i bilen, och du får alltid en ”stämpel” i den digitala servicehistoriken.

 

I samband med servicen fyller vi på med förnyad Mobilitetsgaranti utan extra kostnad. Om du råkar ut för ett driftsstopp ser vi till att du får omedelbar hjälp, när som helst och nästan var som helst i Europa. För vi är med dig hela vägen. Även på vägen.

 

Boka Service här