• Audi etron i Ystad
    Audi etron i Ystad

    Audis elbil e-tron - Finns hos oss i Ystad

Audi e-tron – Vi finns i Ystad, Skåne.

Audis helelektriska bil e-tron har blivit en riktig favorit för svenskarna och så även för oss i sydöstra Skåne och Ystad. Här är sidan där du kan läsa med om Audis flagskepp på elbils-marknaden och har du frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta oss på Michelsens Bil på 0411-29770. Vi hörs!

 

100% el, 100% Audi

Moderna, utsläppsfria, tysta – fördelarna med elbilarna från Audi är många. Vi kallar dem för e-tron och här kan du läsa mer om hur långt i framkant de faktiskt ligger.

 

Vem passar en elbil till?

Elbilar har länge varit under utveckling för att kunna erbjuda en så trygg och bra lösning för moderna, medvetna bilägare som möjligt. En elbil från Audi passar dig som vill kunna köra helt utsläppsfritt och samtidigt uppleva friheten som quattro fyrhjulsdrift innebär – på landet och på vintern. Batteriets räckvidd och vårt samarbete med laddningslösningar från Ionity gör att du kan känna dig trygg i körningen och faktiskt inse att övergången från att tanka till att ladda är enklare och smidigare än du tror.

 

Lär känna Audi e-tron

Till skillnad från många andra elbilar på marknaden så är Audi e-tron ingen kompromiss – tvärtom. Du får en fullfjädrad SUV med quattro® fyrhjulsdrift, otrolig komfort, sofistikerad interiör och all den kvalitet du förväntar dig av en Audi. Den utsläppsfria räckvidden på upp till 437 kilometer räcker länge och väl – och laddningen är vid det här laget väl utbyggd i Sverige och utökas i princip dagligen.

Laddning i hemmet

Att äga en elbil påminner en del om att äga en mobiltelefon. Du sätter den på laddning över natten och vaknar nästa dag med fulladdat batteri. Under dagen använder du bilen och håller ett öga på batterinivån (som du även kan kontrollera i din smartphone) och fyller på med ström när du känner att det behövs. Vi erbjuder givetvis ett flertal lösningar med laddutrustning och laddboxar för hemmet så att ditt elbilsägande ska bli så smidigt som möjligt.

 

Laddning på resan

När man erbjuder några av marknadens ledande elbilar måste man även ha laddningslösningar med i bilden. Därför finns e-tron Charging Service – ett av Europas största nätverk med offentlig infrastruktur för laddning. I mitten av 2020 omfattade det över 150.000 offentliga laddningsstationer i 16 europeiska länder. Med myAudi-appen planerar du enkelt din resa så att laddning alltid finns inom räckhåll. Navigationssystemet i bilen tar hänsyn till både batteriets laddstatus och trafiksituationen och ger dig den bästa lösningen för resan.

 

Räckvidd

Det är ett flertal faktorer som spelar in när man räknar ut en elbils räckvidd, det är därför siffrorna kan variera och olika tester visa lite olika saker. Vilken typ av körning är det som gäller? Är det stad, landsväg eller motorväg? Hur kallt eller varmt är det? Hur stora fälgar har bilen och vilken typ av inställning kör du med? Som sagt: många faktorer. För att göra det enklare för dig att få en bild av allt detta har vi tagit fram en modul med olika parametrar som du kan använda för att se hur räckvidden påverkas

 


 

Vi kan Audi e-tron i Ystad

 

 

 

 

AUDI E-TRON I LAGER I YSTAD

 

 


 

 

Mer om Audi e-tron