• Trygghet när du köper bil

Har du hört talas om Das WeltAuto eller Audi Approved:Plus ?

 

Dessa två koncept är de vi arbetar med på Michelsens Bil när det kommer till trygghet och garanti på begagnade bilar från Volkswagen, Audi och SKODA.

 

 

Gör ett tryggt bilköp med Das WeltAuto.

Allt detta ingår när du köper en certifierad begagnad bil

Ett års garanti

Eftersom bilen är noggrant kontrollerad och genomgången ingår alltid garanti på köpet – 12 månaders garanti, lika omfattande som en nybilsgaranti.

 

Bytesrätt

Skulle det visa sig att du av någon anledning önskar byta till en annan begagnad bil i din återförsäljares sortiment så kan du göra det inom 10 dagar från köpet.

 

Kvalitetskontroll på 122 punkter

Varje begagnad bil kontrolleras noga av våra tekniker så att den är i bästa möjliga skick. Bilen måste vara godkänd på samtliga 122 punkter för att bli Das WeltAuto-certifierad.

 

Professionell rekonditionering

Förutom den tekniska genomgången får varje bil en ut- och invändig professionell finish innan den når bilhallen. Det betyder att du får en begagnad bil med nybilskänsla.

 

Möjlighet till finansiering

Precis som när du köper en ny bil kan du välja om du vill betala bilen på en gång eller dela upp din betalning till riktigt bra villkor.

 

Mobilitetsgaranti

Om din Volkswagen, ŠKODA eller SEAT skulle bli akut okörbar får du hjälp på plats dygnet runt – 365 dagar om året. Mobilitetsgarantin innebär att du aldrig blir stående. Förutsättningen är att din bil har servats (Grundservice/Long Life Service) på en auktoriserad verkstad.

 

Skräddarsy din bil

Du har möjlighet att ge din begagnade bil en egen stil genom att beställa till en mängd olika tillbehör som till exempel lasthållare, barnstolar, snygga lättmetallfälgar med mera.

 

Byt in din gamla bil

Vi testar, värderar och är självklart intresserade av att få byta in din gamla bil när du köper en begagnad bil av oss.

 

Provkörning

Självklart kan du provköra den bil du är intresserad av för att försäkra dig om att den passar dig och dina behov.

 

Certifierade säljare – nöjda kunder

Vi följer upp våra kunders erfarenhet av att köpa bil hos oss och ger individuell återkoppling till säljaren. Tillsammans med vidareutbildning av vår säljkår är detta grunden för att ge dig bästa möjliga omhändertagande.

 


 

Audi Approved: Plus

 

Audi Approved :plus är det självklara valet för dig som vill köpa en nästan ny Audi. Alla bilar har genomgått en omfattande 110-punktskontroll, är högst 60 månader gamla och har gått max 10.000 mil – bilar som är så gott som nya, med andra ord. Som pricken över i:et ingår dessutom minst 12 månaders garanti. Helt enkelt ett bekymmersfritt bilägande.

 

Audi Approved :plus garanti

 

En garanti som gör att din Audi är så gott som ny. För även om din bil redan gått ett antal mil så ger garantin dig en bra start på ett problemfritt bilägande. Garantin gäller från och med det datum som finns angivet på garantibeviset. Garantin ger ersättning vid plötsliga och oförutsedda fel på elektriska och mekaniska komponenter så som t.ex. motor, koppling, växellåda samt fabriksinstallerat multimediasystem.