Enyaq iV 80x

 

Privatleasing från 7 680 kr/mån.

 

Till Erbjudandet

 

Utsläpp och förbrukning

CO2 utsläpp, blandad körning (WLTP): 0 g/km**

Förbrukning, blandad körning (WLTP): 169,1 Wh/100 km**

 

**Värden för bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp är uppmätta i enlighet med gällande lagstiftning och gäller bil i grundversion. De anges vid blandad körning liter/100 km enligt WLTP. Alla nya bilar registrerade efter den 1 september 2018 måste vara typgodkända enligt den nya Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure (WLTP), en testmetod som baseras på en mer realistisk körcykel och syftar till att ge förbruknings- och utsläppsvärden som är mer verklighetsnära.

Energideklaration däck

Det aktuella fordonet kommer levereras med ett av de nedan angivna däckfabrikaten i enlighet med dess respektive energimärkning. Det är inte möjligt att garantera vilket av de nedan angivna alternativa däckfabrikaten fordonet kommer att levereras med.

 

Kontakta oss för mer information på 0411-29770 eller 0417-28100. 

 

Enyaq iV 80x med fyrhjulsdrift och 265 hk

 

Upplev allt naturen har att erbjuda med nya fyrhjulsdrivna Škoda Enyaq iV 80x. Njut av en femsitsig kraftfull SUV med 265 hästkrafter och en generös räckvidd med upp till 491 km på el som räcker till alla era intressen. Oavsett vart, oavsett hur, är det nu ni kan göra er redo, för äventyr utöver det vanliga.

 

Škoda Betalskydd

Betalskydd i 12 månader för alla som privatleasar

Händelser utanför vår kontroll är en del av livet. Under dessa osäkra tider vill vi att du ska känna dig trygg när du väljer våra produkter och tjänster. Därför erbjuder vi ett kostnadsfritt betalskydd i 12 månader för dig som privatleasar en Škoda som ingår i aktuella kampanjer.

 

Läs mer om Betalskydd

 

 

Kontakta våra säljare